Meteen naar de inhoud

Over ons. Betoverend Wroclaw is ontstaan uit, hoe kan het ook anders, een liefde voor reizen. Echter is het verhaal over hoe Betoverend Wroclaw daadwerkelijk tot stand is gekomen, best bijzonder. 

Mijn naam is Ilse van Bergen en een aantal jaren geleden heb ik de financiële sector achter mij gelaten om mijn passie te volgen; reizen. Mijn reizen gingen voornamelijk naar Amerika. Een groots land met unieke steden en oogverblindende, spectaculaire natuur.

Die liefde en passie voor Amerika is zo groot dat ik deze graag wilde delen. Mijn website USA Roadtrip Fan kwam tot stand. En niet geheel onverdienstelijk, want tegenwoordig is USA Roadtrip Fan uitgegroeid tot een uitgebreide, informatieve site vol met handige tips, verhalen en prachtige reizen naar Amerika. 

USA Roadtrip Fan

Een site vol met reisverhalen, (bespaar) tips en prachtige reizen naar Amerika.

Echter begin 2020 kwam het coronavirus de wereld in en mijn geliefde Amerika ging op slot. Reizen naar de Verenigde Staten was lange tijd niet mogelijk. ‘Gedwongen’ heb ik, net zoals velen van jullie, in 2020 Nederland en Europa (her)ontdekt. 

Ik bezocht hierdoor steden waarvan ik dacht ze nooit te bezoeken en raakte, geheel onverwacht, betoverd door de schoonheid van bepaalde plekken in Europa. Deze positieve ervaring wil ik graag delen en zo is de website  Betoverende Steden ontstaan. 

Een website waarin ik redelijk “onbekende steden” in Europa uitlicht. Steden waarvan je niet snel denkt ze ooit te bezoeken. Met mijn tips en enthousiasme weet ik zeker dat ook jij deze steden in je hart sluit.

Reis! En laat je betoveren door het onbekende… 

Wil je graag meer informatie over ons, de site of over de stad Wroclaw? Stuur dan een mailtje naar betoverendesteden@gmail.nl of gebruik het contactformulier.

Contactformulier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.