Meteen naar de inhoud

ZaZoo Beach Bar in Wroclaw.

ZaZoo-beach-bar-wroclaw

ZaZoo Beach Bar is misschien wel de hipste strandtent van Wroclaw. Inderdaad, de stad Wroclaw heeft een heuse strandtent, terwijl er geen strand in Wroclaw te bekennen is. De stad ligt immers midden in Polen, aan de rivier de Oder, dus hoe komt Wroclaw dan aan een Beach Bar?

Bij een Beach Bar denk je aan water en zand, maar dat hebben ze bij ZaZoo Beach Bar goed begrepen. Je vindt de strandtent namelijk aan de Oder (water) en op het terras van de Beach Bar is een strand (zand) aangelegd. En dan tovert een bar zichzelf zomaar om in een strandtent. ZaZoo Beach Bar is hip en ’the place to be’ in Wroclaw.

ZaZoo Beach Bar ligt in het stadscentrum van Wroclaw aan de rivier de Oder, naast de ZOO van Wroclaw. De bar trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers die op zoek zijn naar zon, water, ontspanning, gezelligheid, eten en een drankje. Deze strandtent hoort tot de leukste bezienswaardigheden van Wroclaw.

ZaZoo Beach Bar.

Het stadsstrand ZaZoo is ongeveer 3.000 vierkante meter groot en is aangelegd op de plaats waar de Oude Oder samenkomt met de Oder – op slechts 300 meter afstand van de Zwierzynieckibrug.

Elke stadsbewoner weet de bar te vinden en toeristen krijgen ook langzaam door dat Wroclaw een heus ‘strand’ heeft. Het strand is niet alleen voor de stadbewoners en toeristen, want ook gezinnen weten tegenwoordig de bar te vinden. Drie bars bieden een rijke keuze aan verschillende dranken. Bij ZaZoo eet je pizza rechtstreeks uit de oven of neem je op een warme dag een lekker ijsje.

Zoals op elk strand zijn er palmbomen, comfortabele ligstoelen en parasols (die je ook beschermen tegen de regen). Je kunt op een deken op het gras liggen of vanaf het terras, met een drankje, naar de Oder kijken. 

Kinderen vermaken zich bij ZaZoo in een enorme zandbak die soms ook dienst doet als speelveld en in de avond als disco voor volwassenen. Zwemmen in de Oder bij ZaZoo is niet toegestaan.
ZaZoo Beach Bar is ook een uitstekende plek als je Wroclaw net even op een andere manier wilt ontdekken.

Uitgaan in Wroclaw kan dus tegenwoordig ook gewoon in een strandtent: De ZaZoo Beach Bar!


De toegang tot ZaZoo Beach Bar is gratis en de openingstijden zijn:

  • Maandag 14:00 – 22:00 uur
  • Dinsdag 14:00 – 22:00 uur
  • Woensdag 14:00 – 22:00 uur
  • Donderdag 14:00 – 22:00 uur
  • Vrijdag 14:00 – 00:00 uur
  • Zaterdag 14:00 – 00:00 uur
  • Zondag 11:00 – 22:00 uur

Adres ZaZoo Beach Bar Wroclaw: Wybrzeże Wyspiańskiego 39E, 50-370 Wrocław, Polen.

Ook leuk om te lezen.

Anonymous Pedestrian Wroclaw

The Anonymous Pedestrian in Wroclaw: een bijzonder kunstwerk.

Ga je op stedentrip naar Wroclaw dan is de kans zeer groot dat je het kunstwerk ‘The Anonymous…

Pasen in Polen

Zo vieren ze Pasen in Polen.

Als ‘zwaar’ katholiek land zijn de Poolse paas-tradities (Wielkanoc) in Polen zeer belan…

The Penitent Bridge Wroclaw

The Penitent Bridge Wroclaw: een spannende legende.

The Penitent Bridge is misschien niet een van de bekendste bezienswaardigheden in Wroclaw, maar daar…

Reisartikelen

Maak je vakantie compleet met de meest handige reisartikelen. Vind hier alle populaire topmerken op het gebied van reisbenodigdheden. Vandaag besteld? Morgen in huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.